Lashlift

Permanent vippebuk/Lash Lift inkl. farvning af vipper - Varighed 45 min
Fremhæv dine vipper på en flot og naturlig måde uden brug af kunstige vipper eller vippebukker der knækker hårene.
Vippebukket holder op til 6 uger afhængig af din modtagelighed af permanenten.

Hvad er Lash Lift?
Et Lash Lift er et semi-permanent buk af dine egne naturlige vipper. Det er desværre ikke os alle, som er udstyret med lange buede vipper fra naturens side af, derimod har mange af os korte, tynde og nedadvendte vipper. Når du får lavet et Lash Lift, vil vipperne komme til at se længere og mere fyldige ud. Resultatet er nogle flotte vipper med en naturlig bue.

Behandlingen
Selve behandlingen tager 30-60 minutter – det afhænger af den enkelte persons udgangspunkt. Under behandlingen ligger du med lukkede øjne. Der limes en silikone pad på øjenlåget (Hudvenlig lim), hvorefter vipperne limes fast på. Derefter kommer der først en permanentvæske på og så en settingvæske på (begge skal sidde i op til 5 min).
Er dine vipper lyse, anbefaler jeg at du får farvet dem samtidig. Det vil give det flotteste resultat.


Holdbarhed
Lash Liftet holder mellem 6 og 8 uger, alt efter vippevækst og cyklus, hvordan du efterbehandler m.m. Holdbarheden nedsættes hvis du fx går i svømmehallen ofte, forkert sovestilling (hovedet ned i puden) eller lange, varme bade dagligt. Det anbefales ikke at udsætte dine Lash Liftede vipper for vand, damp, sauna, sved og makeup de første 24 timer, efter behandlingen Hvis det sker, risikerer man, at effekten af behandlingen forsvinder

Kan behandlingen gå galt/Falder mine vipper af?
Behandlingen kan ikke gå galt – dog kan dine vipper blive overbehandlet. Sker dette vil de ‘krølle’ mere end det buk man går efter i et Lash Lift. Dette kan skyldes flere ting.
Det kan være vipperne er tørre, og ved næste Lash Lift bør behandles kortere tid.
Det kan også skyldes der er mange små babyhår, dvs. vipper der er kortere og finere. De små hår kan ikke altid klare lige så lang behandlingstid som de lange vipper. Dette kan gøre de kommer til at ‘krølle’ lidt. Opstår uønsket ‘krøl’, kan dette rettes ud igen ved at lave et omvendt Lash Lift.
Dine vipper falder ikke af! Det er naturligt at du taber mellem 1-5 vipper dagligt – om du har fået lavet Lash Lift eller ej. Der er altid en naturlig udskiftning af dine vipper, ligesom med håret på dit hovedHUSK: Når du kommer til behandlingen er det VIGTIGT at du kommer uden øjenmake-up, da fjernelse af især vandfast mascara med olie, kan lægge en film omkring vipperne, som mindsker bukket. Vipperne farves efterfølgende for et mere intens look.
De første 24 timer efter behandlingen må vipperne ikke udsættes for vand, damp, sauna, træning eller makeup. Herefter kan man gøre som man plejer.

Hairextensions

Håret fås som glat, med fald og krøller, så ligegyldigt hvilken struktur dit eget hår har, så matcher jeg både den og farve, så du hverken vil kunne se eller mærke forskel. Extensions håret er fremstillet af den bedste Indiske Virgin Remy kvalitetshår på markedet. Alle skællag er 100% intakte og det fås både som maskinsyet trenser og håndsyet trenser.

Remy Single Drawn Fås i et varierende antal farver og mix-farver. Kun den allerbedste kvalitet af Natural Remy Virgin hår, anvendes til dette produkt. Denne kvalitet er klart at foretrække, pga. hårstråenes lethed og naturlige udseeende. Håret farves eller bleges i op til 28 forskellige nuancer, og kan fås som mix farver, op til 3 farver på en trense. (Bestillingsvare)Single Drawn trenserne indeholder hårstrå af varierende længde og vil derfor være tyndere i spidserne – hvilket er med til at give et meget naturligt udseende når det er påsat. Denne kvalitet vil have den længste holdbarhed af alle kvaliteter inden for farvede hår-extensions. Man kan regne med en holdbarhed på op til 12 måneder og mere til, selvfølgelig kun ved korrekt pleje og vedligeholdelse af håret. Bemærk! Når det gælder holdbarheden på farvet hår, vil hår som er lyst, som regel have en kortere holdbarhed end mørkere farver. Dette er fordi at lysere farver er blevet frembragt ved en afblegnings process.

Natural Virgin Remy Single Drawn Fås kun i de mørkebrune og sorte nuancer. Dette er helt naturligt Virgin Remy hår, i den absolut bedste kvalitet, med alle skællag 100% intakte og fra én donor. Erfarne frisører kan farve, blege eller permanente håret – dette vil dog formindske holdbarheden og være på eget ansvar. Trenserne vil også her indeholde hårstrå af varierende længde og være tyndere i spidserne. (i forhold til double drawn/standard kvaliteter) Dette hår vil have den længste holdbarhed af alle kvaliteter. Her kan man regne med en holdbarhed på min. 12 måneder. Holdbarheden er igen meget afhængig af kundens evne og vilje, til at pleje og vedligeholde et langt hår.

Olaplex

Olaplex reparerer og forøger svovl- og saltbindingerne i håret ved hjælp af en patenteret molekyle. Olaplex kan genskabe helt op til 99% af det manglende antal svovl- og saltbindinger i håret.Når du farver, afbleger, føntørre, glatter osv. Belaster du dit hår og dine svovl- og saltbindinger vil her blive beskadiget og derfor får du et tørt og ødelagt hår. Hårkure vi alle kender fra Div. firmaer kan hjælpe med og give fugt og putte proteiner i vores hår, så det føles dejlig blødt igen… MEN… det reparere det IKKE indeni. Så efter nogle få hårvaske, vil du ikke længere kunne mærke din hårkur, da den bløde hinde kuren lagde på dit hår, er vasket af igen.Man må IKKE betragte og sammenligne OLAPLEX med en alm. Hårkur. Olaplex er ikke en hårkur der laver blød hår, men et molekyle som reparere dit hår, så det igen bliver stærkt og blank, men mange oplever også at håret bliver lækker blød. Du kan bruge OLAPLEX til flere ting…-Er dit hår ødelagt/meget tørt, kan du få lavet en OLAPLEX behandling i salonen, så dit hår igen bliver sundt og levende.-Man kan afblege/lysne op til MANGE toner på samme dag, uden at dit hår bliver tørt og ødelagt.-Man kan få liv i slappe og kedelige krøller igen.-Man kan få en mat og kedelig hårfarve til at se smuk blank ud igen.-Lyse/tørre spidser der har svært ved og holde på farve/glans, kan forbedres så farven holder meget længere.Som sagt.. OLAPLEX er en kæmpe gave som er kommet til os frisører og ikke mindst kunderne.Olaplex reparerer og forøger svovl- og saltbindingerne i håret ved hjælp af en patenteret molekyle. Olaplex kan genskabe helt op til 99% af det manglende antal svovl- og saltbindinger i håret.

Når du farver, afbleger, føntørre, glatter osv. Belaster du dit hår og dine svovl- og saltbindinger vil her blive beskadiget og derfor får du et tørt og ødelagt hår. Hårkure vi alle kender fra Div. firmaer kan hjælpe med og give fugt og putte proteiner i vores hår, så det føles dejlig blødt igen… MEN… det reparere det IKKE indeni. Så efter nogle få hårvaske, vil du ikke længere kunne mærke din hårkur, da den bløde hinde kuren lagde på dit hår, er vasket af igen.

Man må IKKE betragte og sammenligne OLAPLEX med en alm. Hårkur. Olaplex er ikke en hårkur der laver blød hår, men et molekyle som reparere dit hår, så det igen bliver stærkt og blank, men mange oplever også at håret bliver lækker blød.Du kan bruge OLAPLEX til flere ting…

-Er dit hår ødelagt/meget tørt, kan du få lavet en OLAPLEX behandling i salonen, så dit hår igen bliver sundt og levende.
-Man kan afblege/lysne op til MANGE toner på samme dag, uden at dit hår bliver tørt og ødelagt.
-Man kan få liv i slappe og kedelige krøller igen.
-Man kan få en mat og kedelig hårfarve til at se smuk blank ud igen.
-Lyse/tørre spidser der har svært ved og holde på farve/glans, kan forbedres så farven holder meget længere.
Som sagt.. OLAPLEX er en kæmpe gave som er kommet til os frisører og ikke mindst kunderne.

Permanent Makeup

I dag er det meget populært at forme sine bryn med permanent makeup
Der har generelt været en enorm stor interesse for Permanent Makeup de sidste 5-6 år, men med de seneste teknikker, som f. eks. Microblading og nanobrows, som har vundet indpas de seneste par år pga. de meget naturlige og naturtro resultater der kan opnås med disse teknikker, er interessen kun blevet endnu større.

Fordelene ved at få ordnet sine bryn med permanent makeup er mange, men det som vi oftest hører, er at folk synes at det er rart at de ikke nødvendigvis skal stå og tegne og forme deres bryn hver morgen og således sparer tid, og at de ikke skal bekymre sig om brynene stadig “sidder” efter en dukkert i havet eller poolen eller under/efter træning. Disse fordele er der rigtig mange der sætter pris på i deres hverdag.

Dertil, så er jeg uddannet i at shape, korrigere og finde frem til de korrekte proportioner, så jeg får det allerbedste frem i det bryn jeg arbejder med og de kunder som eksempelvis har svært ved selv at forme deres bryn, synes jo at det fantastisk at deres bryn fremstår flot formede og velplejede. Når du skal have lavet permanente øjenbryn, starter jeg altid med, at tegne dine bryn op i en form, der passer til dit ansigt. Herefter skal jeg finde den farve, der passer bedst til dig og din hud. Det er vigtigt, at jeg vælger den rigtige farve for, at dine permanente øjenbryn kommer til at se naturlige ud. Det er lidt ligesom at have en professionel makeup artist der kommer og tegner dine bryn perfekt op hver morgen. Herudover, så er der en særlig gruppe af mennesker, der grundet helbredsmæssige udfordringer kan have meget stor glæde af at få lavet bryn på denne måde. Eksempelvis ved tab af hårvækst efter Kemo-behandling eller ved den auto-immune sygdom Alopecia

Microblading
PhiBrows (3D øjenbryn) er en behandlingsmetode stiftet af en mand ved navn Branko Babic. Han anses for at være verdens dygtigste microblade artist. Det vil sige, verdens dygtigste indenfor kunsten at lave naturligt udseende 3D øjenbryn.

Jeg har taget min uddannelse direkte hos ham og har på den måde optjent rettigheden til, at udføre behandlingen PhiBrows i Danmark. I dag kan jeg kalde mig for Phibrowsartist hos Phibrows.

Den rigtige behandler
Det er vigtigt, at du vælger en godkendt behandler, når du vil have lavet Permanent makeup. Beautycamp er blevet godkendt behandler i 2017, fordi jeg lever op til de strenge kriterier, der kræves for at kunne udbyde ægte Phibrows. 3D øjenbryn skal være 100% tilpasset individuelt til den enkelte kunde.

Teknik og design skal være perfekt, og som godkendt behandler af 3D øjenbryn er man under løbende opsyn, og skal dokumentere sit arbejde. Du kan se mit certifikat hos Phibrows.

Farven på brynene
Brynfarven vil på selve dagen – og op til en uge efter at behandlingerne er fortaget – typisk se stærkere ud end hvad det helt færdige slutresultat vil vise. Farven aftager gradvist i op til en uge efter behandlingen, indtil brynet til slut ser helt naturligt ud.

I udførelsen af 3D bryn arbejder jeg kun med originale PhiBrows-farver. Det er min garanti til dig for, at du får den bedste, sundeste og mest opdaterede behandlingsform.


Microblading passer til en tør/ensartet hudtype, uden store porre og urenheder.

Nanobrows er egnet til alle hudtyper. Det bliver udført med maskine, og farven vil fremstå som en let skygge bag hårene.


PhiBrows originalfarver indeholder:

0% tunge metaler
0% Nikkel
0% Kviksølv
0% Kobolt
0% Lead
0% Tartrazin

Spraytan

 Bliv naturlig brun uden skadelige UV-stråler.

Vita Liberata SprayTan giver din hud en flot og naturlig glød uden skjolder. SprayTan er en airbrush behandling som udføres professionelt af en uddannet spraytan behandler. Farven gør dig flot og naturligt brun med det samme, giver masser af fugt og udligner samtidig små uregelmæssigheder i huden som fx små karsprængninger og pigmentforandringer

Påførelsen er hurtig og let, og du undgår de skadelige stråler, du finder i et solarium. Produktet er helt naturligt og indeholder kun de bedste økologiske ingredienser, samt fri for parfume/duftstoffer og hormonforstyrrende stoffer. Det aktive virkestof som giver farven er DHA, et naturligt sukkerstof, der farver de øverste døde hudceller. Før behandlingen:

For et optimalt resultat anbefaler vi at skrubbe huden godt inden du kommer. Det vil fjerne døde hudceller og gøre din hud klar og frisk til at tage imod farve. Holdbarheden vil også være væsentligt længere! På behandlingsdagen er det vigtigt, at du ikke smører dig ind i bodylotion, bruger deodorant, parfume eller makeup, da huden derfor ikke vil tage så godt imod farve. hvis du kommer direkte efter arbejde er det selvfølgelig forståeligt, hvis du har haft dagcreme og/eller make-up på. Behandlingen foregår ved, at krop og ansigt bliver forstøvet med tanning airbrush. Det føles som et let køligt vindpust og vi guider dig i hvordan du skal stå. Du bestemmer selv om du vil beholde undertøj på, dog skal det være i mørke farver, da en hvid farve vil tage imod farve fra tan. Sammen finder vi ud af hvilken farve der passer bedst til dig.

Vi har 4 forskellige nuancer at vælge imellem! Alle med en oliven tone, der ikke udvikler sig gulligt/orange. Der vil ligge sig en flot guidefarve på huden, som går af når du bader. Sukkerstoffet vil samtidig udvikle sig langsomt på huden “indenunder”. Farve intensiteterne kan variere lidt alt efter hvilken grundtone din egen hud har. Jo mørkere din egen hud er, jo mere vil du typsik tage imod.

Efter behandlingen: Lige efter behandlingen kan spray-farven smitte let af til du har været i bad, og vi anbefaler derfor, at du kommer i mørkt og løst tøj. Får du farve på tøjet, går det af ved almindelig vask – vi anbefaler dog, at man ikke kommer i alt for sart tøj. Vent 6-8 timer med at gå i bad efter en behandling. Overskudsfarven går af første gang du bader. Vask dig forsigtigt og dup let med håndklæde. Holdbarheden er individuel, alt afhængig af din hudtype, og pigmentet i huden, men holder mellem 6 og 8 dage. Holdbarheden ved tan kommer også meget an på forskellige faktorer som badevaner, træning, sved, kropspleje osv.