Hairextensions

Håret fås som glat, med fald og krøller, så ligegyldigt hvilken struktur dit eget hår har, så matcher jeg både den og farve, så du hverken vil kunne se eller mærke forskel. Extensions håret er fremstillet af den bedste Indiske Virgin Remy kvalitetshår på markedet. Alle skællag er 100% intakte og det fås både som maskinsyet trenser og håndsyet trenser.

Remy Single Drawn Fås i et varierende antal farver og mix-farver. Kun den allerbedste kvalitet af Natural Remy Virgin hår, anvendes til dette produkt. Denne kvalitet er klart at foretrække, pga. hårstråenes lethed og naturlige udseeende. Håret farves eller bleges i op til 28 forskellige nuancer, og kan fås som mix farver, op til 3 farver på en trense. (Bestillingsvare)Single Drawn trenserne indeholder hårstrå af varierende længde og vil derfor være tyndere i spidserne – hvilket er med til at give et meget naturligt udseende når det er påsat. Denne kvalitet vil have den længste holdbarhed af alle kvaliteter inden for farvede hår-extensions. Man kan regne med en holdbarhed på op til 12 måneder og mere til, selvfølgelig kun ved korrekt pleje og vedligeholdelse af håret. Bemærk! Når det gælder holdbarheden på farvet hår, vil hår som er lyst, som regel have en kortere holdbarhed end mørkere farver. Dette er fordi at lysere farver er blevet frembragt ved en afblegnings process.

Natural Virgin Remy Single Drawn Fås kun i de mørkebrune og sorte nuancer. Dette er helt naturligt Virgin Remy hår, i den absolut bedste kvalitet, med alle skællag 100% intakte og fra én donor. Erfarne frisører kan farve, blege eller permanente håret – dette vil dog formindske holdbarheden og være på eget ansvar. Trenserne vil også her indeholde hårstrå af varierende længde og være tyndere i spidserne. (i forhold til double drawn/standard kvaliteter) Dette hår vil have den længste holdbarhed af alle kvaliteter. Her kan man regne med en holdbarhed på min. 12 måneder. Holdbarheden er igen meget afhængig af kundens evne og vilje, til at pleje og vedligeholde et langt hår.

Olaplex

Olaplex reparerer og forøger svovl- og saltbindingerne i håret ved hjælp af en patenteret molekyle. Olaplex kan genskabe helt op til 99% af det manglende antal svovl- og saltbindinger i håret.Når du farver, afbleger, føntørre, glatter osv. Belaster du dit hår og dine svovl- og saltbindinger vil her blive beskadiget og derfor får du et tørt og ødelagt hår. Hårkure vi alle kender fra Div. firmaer kan hjælpe med og give fugt og putte proteiner i vores hår, så det føles dejlig blødt igen… MEN… det reparere det IKKE indeni. Så efter nogle få hårvaske, vil du ikke længere kunne mærke din hårkur, da den bløde hinde kuren lagde på dit hår, er vasket af igen.Man må IKKE betragte og sammenligne OLAPLEX med en alm. Hårkur. Olaplex er ikke en hårkur der laver blød hår, men et molekyle som reparere dit hår, så det igen bliver stærkt og blank, men mange oplever også at håret bliver lækker blød. Du kan bruge OLAPLEX til flere ting…-Er dit hår ødelagt/meget tørt, kan du få lavet en OLAPLEX behandling i salonen, så dit hår igen bliver sundt og levende.-Man kan afblege/lysne op til MANGE toner på samme dag, uden at dit hår bliver tørt og ødelagt.-Man kan få liv i slappe og kedelige krøller igen.-Man kan få en mat og kedelig hårfarve til at se smuk blank ud igen.-Lyse/tørre spidser der har svært ved og holde på farve/glans, kan forbedres så farven holder meget længere.Som sagt.. OLAPLEX er en kæmpe gave som er kommet til os frisører og ikke mindst kunderne.Olaplex reparerer og forøger svovl- og saltbindingerne i håret ved hjælp af en patenteret molekyle. Olaplex kan genskabe helt op til 99% af det manglende antal svovl- og saltbindinger i håret.

Når du farver, afbleger, føntørre, glatter osv. Belaster du dit hår og dine svovl- og saltbindinger vil her blive beskadiget og derfor får du et tørt og ødelagt hår. Hårkure vi alle kender fra Div. firmaer kan hjælpe med og give fugt og putte proteiner i vores hår, så det føles dejlig blødt igen… MEN… det reparere det IKKE indeni. Så efter nogle få hårvaske, vil du ikke længere kunne mærke din hårkur, da den bløde hinde kuren lagde på dit hår, er vasket af igen.

Man må IKKE betragte og sammenligne OLAPLEX med en alm. Hårkur. Olaplex er ikke en hårkur der laver blød hår, men et molekyle som reparere dit hår, så det igen bliver stærkt og blank, men mange oplever også at håret bliver lækker blød.Du kan bruge OLAPLEX til flere ting…

-Er dit hår ødelagt/meget tørt, kan du få lavet en OLAPLEX behandling i salonen, så dit hår igen bliver sundt og levende.
-Man kan afblege/lysne op til MANGE toner på samme dag, uden at dit hår bliver tørt og ødelagt.
-Man kan få liv i slappe og kedelige krøller igen.
-Man kan få en mat og kedelig hårfarve til at se smuk blank ud igen.
-Lyse/tørre spidser der har svært ved og holde på farve/glans, kan forbedres så farven holder meget længere.
Som sagt.. OLAPLEX er en kæmpe gave som er kommet til os frisører og ikke mindst kunderne.